У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 510

Фото без опису

Сьогодні відбулося засідання шістнадцятого виконкому міської ради яке вів міський голова Роман Волуйко. На порядок денний було винесено 24 питання.

За клопотанням почесного ветерана Міністерства внутрішніх справ України та враховуючи  звернення працівників КЗ «Гайворонська міська стоматологічна поліклініка» члени виконавчого комітету погодили встановлення меморіальної дошки на знак вшанування пам’яті  заслуженому лікарю України Анатолію Павловичу Кравцю на фасаді КЗ «Гайворонська міська стоматологічна поліклініка».

На виконання Закону України  «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» та з метою привернення уваги суспільства до проблем осіб з інвалідністю було затверджено План заходів з відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Відповідно до Державних санітарних норм та правил  «Гігієнічні вимоги до питної води, призначеної для споживання людиною»  та Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» затверджено перелік  громадських криниць та території Гайворонської міської ради та закріплено відповідальних за утримання громадських криниць та прилеглої до них території, а саме, в м.Гайвороні – КП «Гайворонський комунальник», на старостинських округах – старост міської ради.                       

З метою розвитку цифрової грамотності жителів затверджено Концепцію розвитку цифрових компетентностей жителів Гайворонської міської територіальної громади, яка передбачає здійснення заходів щодо розвитку цифрових компетентностей населення, впровадження відповідних стимулів для цифровізації суспільної сфери, набуття жителями громади цифрових компетентностей, стимулювання використання та споживання цифрових технологій та електронних послуг.    

 Готуючись до проведення новорічних свят виконком своїм рішенням утворив оргкомітет та затвердив план з підготовки та проведення новорічних заходів. Членами виконкому були розглянуті бюджетні питання, погоджені та винесені на розгляд сесії міської ради. Також було розглянуто ряд інших питань і прийнято відповідні рішення. З повними текстами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.