ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту рішення сесії Гайворонської міської ради  "Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022рік"

  • 380

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту рішення сесії Гайворонської міської ради 

"Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022рік"

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», "Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності", постанови КМУ від 24.05.2017р. №483 та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Гайворонської міської ради повідомляє про наміри оприлюднити проект рішення Гайворонської  міської ради "Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік".

Проект спрямований на забезпечення дотримання принципу передбачуваності, а саме: послідовність регуляторної діяльності, відповідність її цілям державної політики, а також планам з підготовки проектів регуляторних актів, що дозволяє суб'єктам господарювання здійснювати планування їхньої діяльності.

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту рішення розміщено на офіційному сайті Гайворонської міської ради

Зауваження та пропозиції щодо проекту даного регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті міської ради за адресою: Гайворонська міська рада 26300, Кіровоградська область, Голованівський район м. Гайворон, пл. Героїв Майдану буд. 5, тел. 05254 5-05-30, e-mail haivoron_miskrada@i.ua