ВІВАТ, РОВЕСНИК! ВІВАТ, ВІЗЕРУНКИ!

  • 675

Фото без опису

Ювілей – особливо приємна та важлива подія для кожної людини. А коли ювіляром є творчий колектив, рівень позитиву та талановитості зашкалює! Воно й не дивно, адже, попри відносно юний вік, колективи стали душевною відрадою та подарували неймовірну кількість позитивних емоцій цілій плеяді талановитих жителів громади.

З цієї нагоди в Центрі культури і дозвілля відбувся онлайн-концерт «На перехресті ювілеїв». Пісенними композиціями ансамбль «Візерунки» у складі Вікторії Вакуленко, Олександри Волощук, Лілії Караван та за підтримки ансамблю «Будьмо» вітали глядачів уже знайомими та новими вокальними композиціями.

Учасники театру «Ровесник» різних років ділились спогадами прекрасних моментів сценічних буднів та поринали у незабутні часи за допомогою старих відеозаписів з вистав, де кожен з «ровесників» міг впізнати себе і своїх друзів по сцені. Колишні учасники театру вітали своїх друзів і наставників у відео зверненнях.

Особисто прийшли привітати творчі колективи міський голова Роман Волуйко та секретар міської ради Володимир Сікорський. Роман Тарасович у своєму вітальному слові відзначив, що і театр «Ровесник», і колектив «Візерунки» - це ті приклади високої творчості, до яких тягнуться і на які рівняються, а підтвердження цьому – визнання їх як серед гайворонців, так і в області та за її межами. З нагоди свята Роман Тарасович вручив грамоти міської ради керівнику театру «Ровесник» Олександрі Волощук та керівнику ансамблю «Візерунки» Вікторії Вакуленко. Окрім того міський голова вручив ювілярам подарунковий сертифікат.

Дякуємо за творчий неспокій, громадську активність, за щирість та талант. Ви даруєте незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва та вносите гарний настрій в буденне життя. Слова вдячності вам за наше підростаюче покоління, яке ви заохочуєте до сцени, до участі в концертах, в різних конкурсах учасників художньої самодіяльності. Безперечно, ваша праця заслуговує найкращих слів подяки і шани!