НА ПЕРЕХРЕСТІ ЮВІЛЕЇВ

  • 321

Фото без опису

Сьогодні, 19 листопада, творчі ювілеї святкують народний аматорський театр «Ровесник» та народний вокальний аматорський ансамбль «Візерунки».

Восени 1986 року було створено самодіяльний художній колектив «Ровесник», в 1991 році йому було присвоєно почесне звання "народний самодіяльний колектив», а вже сьогодні він святкує свій 35-ти річний ювілей. Створила "Ровесник" на громадських засадах журналіст за фахом, Любов Григорівна Панченко, як такий собі "клуб у клубі".Він об'єднав юних шанувальників аматорського мистецтва, закоханих у поезію й пісню, театр та естраду.

Вокальний аматорський ансамбль «Візерунки» було створено у червні 1995 року, а в березні 2002 року ансамблю присвоєно звання народного. Народний аматорський ансамбль "Візерунки", яким керує Вікторія Вакуленко , знаний далеко за межами рідного міста й області: тричі гідно представляв Кіровоградщину на Всеукраїнському пісенному фестивалі ім. М.Машкіна у Закарпатті. Колектив неодноразово ставав лауреатом, а тричі – володарем Гран-Прі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Калиновий спів". Четверту найвищу нагороду Гран-прі - отримав на Всеукраїнському фестивалі –конкурсі «Зірка української сцени» у Львові.

Для багатьох гайворонців ці колективи – не просто гуртки художньої самодіяльності, а явище культурного життя громади, тому нехай творчі успіхи примножать ваші зусилля, надихнуть на нові злети, подарують прекрасну мить спілкування з глядачем. Творчої вам наснаги, духовної енергії, нових цікавих задумів, віри та надії, які додадуть сили здійснити найсміливіші плани.