ДОПОМОЖИ: ЗАМОЖНИЙ - БІДНОМУ, ЗДОРОВИЙ - ХВОРОМУ!

  • 624

Фото без опису

Шановні жителі територіальних громад в зоні обслуговування КНП "Центральна міська лікарня" Гайворонської міської ради (Гайворонська, Заваллівська, Джулинська (частково) ТГ)!

"Допоможи: заможний - бідному, здоровий - хворому!"

Використавши цей легендарний принцип Лікарняних кас, які функціонують у всьому світі, звертаємось до усіх небайдужих щодо підтримки хворих на гострі вірусні пневмонії, що лікуються в Лікарні, тим самим – врятувати їм життя.

Нинішня хвиля захворюваності на гострі респіраторні інфекції (зокрема, Covid-19) супроводжується стрімким зростанням ускладнень з боку дихальної, серцево-судинної та нервової систем організму, що яскраво відображає динаміка показників госпіталізації до Лікарні.

Станом на 17 листопада 2021 року на інфекційних ліжках, розгорнутих у 3-х відділеннях Лікарні, перебуває 70 хворих на гострі пневмонії (з них 9 - діти), з них 22 – Covid-позитивні. Практично всі хворі є кисневозалежними і 29 кисневих концентратори не в змозі забезпечити цю потребу стовідсотково. У відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії для важких киснезалежних хворих використовується медичний кисень з балонів, потреба в яких нараховується десятками на добу для рятування їх життя. Одного балона з киснем (вартістю понад 500 грн без витрат на доставку) часто вистачає лише на декілька годин кисневої підтримки одного пацієнта.

Обсяг коштів на рахунках Лікарні щоденно зменшується пропорційно з об’ємом використаного кисню, кількості медикаментів, виробів медичного призначення (шприци, системи для крапельниць тощо), засобів індивідуального захисту медичних працівників та дезінфікуючих і антисептичних засобів. Лише на ці цілі за останні 2 місяці (середина вересня – середина листопада) Лікарнею витрачено понад 0,5 млн.грн. Такими темпами навіть існуючі резерви коштів Лікарні дуже швидко вичерпаються.

Враховуючи, що усі пацієнти Лікарні – це Ваші родичі, друзі, знайомі, сусіди, пропонуємо надати їм посильну допомогу. Відкрито благодійний рахунок, щоб кожен, хто може допомогти, робив це зручно, не виходячи з дому.

Банк: АТ КБ ПриватБанк

р/р UA973052990000026004045107202

код ЄДРПОУ 38817151.

У разі внесення грошової допомоги на рахунок лікарні через термінал АТ КБ ПриватБанк – набирати номер послуги 1001.

Прохання до керівників закладів, установ, підприємств повідомити про цю благочинну акцію відповідних працівників.

Лише разом ми переможемо невидимого ворога!

Із вдячністю за розуміння

Гайворонський міський голова                                     Роман ВОЛУЙКО

Генеральний директор

КНП "Центральна міська лікарня"

Гайворонської міської ради                                 Олександр СКРИПНИК