«ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО БЕЗ ЗЛА ТА НАСИЛЬСТВА»

  • 776

З метою привернення уваги суспільства до проблеми насильства, формування ціннісного ставлення до сімейних традицій, виховання почуття поваги i любові до своєї сім'ї, підвищення статусу сім'ї та розвитку творчого потенціалу департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує фотоконкурс, в якому можуть взяти участь діти від 7 до 17 років. Кожному учаснику фотоконкурсу надається право проявити свої творчі здібності та розкрити власне сприйняття такого поняття, як «запобігання насильству».

?ВИМОГИ ДО РОБІТ:

?до Фотоконкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів;

?обов’язкова вимога – на фото повинен бути присутній помаранчевий акцент, який символізує свободу та рівність (одяг чи аксесуар помаранчевого кольору);

?фотографії розміром A4 (29,7 х 21,0 см) (на звороті фотороботи має бути наклеєна візитівка із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові автора, місця проживання, контактного телефону);

?якісна фоторобота;

Фоторобота разом зі згодою учасника (представника учасника) на обробку персональних даних (на окремому листі) надсилається до 25 листопада 2021 року до департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації за адресою: 25022, м.Кропивницький, вул. В.Чорновола, 38, каб. 4 (відділ сім'ї та оздоровлення дітей).

Конкурс проводиться з 25 по 10 грудня 2021 року.

Фотороботи будуть представлені широкому колу глядачів на виставці, що проходитиме в рамках акції «16 днів проти насильства» (проходить з 25 листопада до 10 грудня 2021 року).