ОГОЛОШЕНО КОНКУРС

  • 797

Фото без опису

виконавчий комітет Гайворонської міської ради на підставі рішення виконкому № 224  від 22 жовтня  2021 року «Про проведення конкурсу  на право вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території міста Гайворон»   оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів для суб`єктів підприємницької діяльності та мешканців м. Гайворона

Місцезнаходження організатора конкурсу: м. Гайворон, пл.Героїв Майдану, 5

Підстава для проведення конкурсу:

Рішення Гайворонської міської ради № 381 від 8 вересня 2011 р.

Рішення виконавчого комітету Гайворонської міської ради № 224 від 22 жовтня 2021 року «Про проведення конкурсу  на право вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території міста Гайворон».

Місце і час проведення конкурсу: конкурс відбудеться 07 грудня 2021 року о 10:00 год. за адресою: м. Гайворон, пл.Героїв Майдану, 5, сесійна зала

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати конкурсну документацію можна за адресою: 26300, м. Гайворон, пл.Героїв Майдану, 5, Гайворонська міська рада,
каб. №15, тел. 5-05-30.

Конкурсна  документація  видається  безоплатно.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- наявність матеріально-технічної бази;

- вартість послуг;

- досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: в межах Гайворонської міської ради.

Характеристика об`єктів утворення побутових відходів:

- багатоквартирні житлові будинки.

- багатоквартирні житлові будинки об`єднань співвласників багатоквартирних будинків.

- житлові будинки приватної форми власності.

- підприємства, установи, організації.

Чисельність населення – 14 668 чол.

Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об`єктів поводження з побутовими відходами: полігон твердих побутових відходів на території Гайворонської міської ради, площею 6,28 га . Місцезнаходження об`єкту: м. Гайворон.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсні пропозиції подаються за адресою: 26300, м. Гайворон, пл.Героїв Майдану 5 каб. №15 (будівля  Гайворонської міської ради).

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 06 грудня 2021 р. до 17:15 год.

Увага! Зазначені конкурсні пропозиції учасниками конкурсу повинні надаватися у конвертах, заклеєних та скріплених печаткою з підписом уповноваженої на подання документів особи або безпосередньо керівника організації, що бажає взяти участь у конкурсі особисто  або поштою.

Міськвиконком.