ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

  • 434

Сьогодні, 5 листопада 2021 року, проведено засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На розгляд комісії було винесено 5 питань, головним питанням було:

- забезпечення контролю виконня протиепідемічних заходів та стан охоплення вакцинацією населення міської територіальної громади з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19;

Членами комісії прийнято рішення про забезпечення контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів на об’єктах соціальної сфери , в закладах освіти, закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, розважальних закладах та у громадському транспорті та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення з метою запобігання поширенню COVID-19.

Також було вирішено:

-здійснювати контроль за роботою центрів масової вакцинації та пунктів щеплення на підпорядкованій території;

-нарощування темпів проведення вакцинації населення підпорядкованої території;

-здійснення широкої комунікаційної та інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення на підпорядкованій території.

Зобов’язати керівників підприємств та організацій незалежно від форми власності, які займаються пасажирськими автоперевезеннями, проводити систематичну, якісну обробку внутрішнього приладдя транспортного засобу, та забезпечити щоденний моніторинг повітряно-теплового режиму в закладах освіти, охорони здоров’я та закладах соціальної сфери.

Заклади загальної середньої освіти громади продовжують роботу у звичайному режимі. Подальші рішення комісії ТЕБ та НС про посилення карантинних обмежень залежатимуть від епідемічної ситуації в нашій громаді. Тому, закликаємо усіх мешканців Гайворонської громади дотримуватися правил карантину та не нехтувати власним здоров’ям і наших близьких.