У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 380

Фото без опису

У вівторок 2 листопада відбулось позачергове тринадцяте засідання виконавчого комітету міської ради. Вів засідання перший заступник міського голови Ігор Ковердяга.

На порядок денний було винесено вісім питань порядку денного.

На виконання Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та інших нормативних документів виконком прийняв рішення затвердити План заходів в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства». План заходів передбачає тренінги для педагогів, засідання круглих столів на тему «Насильство в сім’ї та як його уникнути», проведення конкурсів, виставок, годин спілкування з дітьми, перегляд фільмів, участь в акціях на тематику протидії та попередження насильства.

Зважаючи на звернення громадян пільгових категорій про те, що у 2000-х роках місцеві підприємства припинили централізоване теплопостачання населенню у встановленому порядку і припинили свою дію, та у зв’язку з відсутністю газифікації природним газом багатоквартирних житлових будинків виконком вирішив встановити факт відключення житлових будинків, що знаходять на території м. Гайворон від централізованого опалення в установленому порядку та затвердив відповідний перелік будинків.

З метою покращення якості пасажирських перевезень, створення безпечних умов для перевезення пасажирів автомобільним транспортом та створення конкурентного середовища виконком своїм рішенням затвердив склад конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в межах громади. Також затверджено відповідне положення та умови проведення конкурсу.

Задля упорядкування роботи і координації дій з виявлення, обстеження, взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Гайворонської міської ради створено та затверджено склад постійно діючої комісії, яка займатиметься цим напрямком роботи. Також було розглянуто невідкладні питання служби у справах дітей та прийнято відповідні рішення.