ОНОВЛЕНИЙ САДОЧОК В ЧЕРВОНОМУ - КРОК В МАЙБУТНЄ

  • 353

Фото без опису

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – таке завдання постало перед очільниками місцевої влади.

У вересні 2021 року Гайворонською міською радою було вирішено створити дошкільний підрозділ (бувший заклад дошкільної освіти «Сонечко») у складі Червоненської філії комунального закладу «Хащуватський ліцей» Гайворонської міської ради. На сьогодні садочок відвідують 14 дітей віком 3 – 6 років.

З метою створення належних умов для здобуття якісної дошкільної освіти було виконано великий обсяг робіт: проведено реконструкцію системи опалення, водопостачання та водовідведення, облаштовано ігрову кімнату, кімнату для прийому їжі, кімнату для відпочинку та навчання, роздягальню, вбиральню та пральню; замінено двері та вікна на пластикові, встановлено перегородку між дошкільним підрозділом та школою; замінено стару підлогу на нову.

Сьогодні до оновленого закладу завітали міський голова Роман Волуйко, перший заступник міського голови  Ігор Ковердяга, заступник міського голови Юлія Пошенко, староста Червоненського старостинського округу Володимир Карашевич та благодійники. Вони привітали дітей та колектив працівників Червоненської філії комунального закладу «Хащуватський ліцей» на чолі з завідувачем філії Оленою Розумець із відкриттям оновленого приміщення садочка та подарували їм сучасну пральну машину.

Висловлюємо подяку всім, хто допомагав в проведенні ремонтних робіт та надавав матеріальну допомогу, а саме: Павлу Казміровському, Віталію Яценку, Андрію Гупалюку, Антону Сікорському, Олександру Метановському, Володимиру Думанському та Сергію Савчуку. Тепер дошкільнята, відвідуючи заклад, почуватимуть себе затишно, комфортно та безпечно.