НА ГАЙВОРОНЩИНІ ВДРУГЕ ВІДБУДЕТЬСЯ ПАРОВОЗНИЙ РЕТРО-ТУР

  • 386

Фото без опису

 

Щоб провести приємний уік-енд, зовсім не обов'язково їхати в екзотичні країни. В Україні достатньо унікальних, загадкових і неймовірно гарних місць, одним із яких є Гайворонщина. За вікном золота осінь, надмірна спека вже позаду, природа радує яскравими фарбами – прекрасний час для подорожі залізничним транспортом. Саме таку мандрівку пропонує Олег Заблудовський. Під час поїздки на вас чекають мальовничі краєвиди, цікавинки з історії та сьогодення вузькоколійних залізниць в Україні, незабутня дегустація традиційної страви машиніста паротяга (яєчня, посмажена в топці), уха в казані на березі Південного Бугу, гарний настрій у супроводі народного музичного колективу, ознайомлення з роботою раритетних семафорів, можливість зробити незабутні фото та яскраві селфі.

Маршрут:  «Гайворон – Бершадь». У складі поїзда буде два вузькоколійні вагони із сидячими місцями, побудовані у 1960 р. в Польщі, а також унікальна, єдина в Україні, вузькоколійна цистерна та критий вагон.

Коли? 13 листопада 2021 (субота)

Тривалість туру – 9 годин

Всім, хто хоче взяти участь у ретро-турі, прохання заповнити форму: https://forms.gle/LFduw2BpFg7cfJ7dA

Кожен обирає такий вид відпочинку, який найбільше любить і який допомагає вирватися з повсякденності, з міського шуму, пилу, величезної кількості машин і людей, набратися яскравих і незабутніх вражень і просто добре відпочити. Тож бажаючим продовжити відпочинок, пропонуємо доступні туристичні маршрути Гайворонщини - https://haivoron-miskrada.gov.ua/turistichni-marshruti-17-58-47-14-07-2021/

За детальною інформацією щодо замовлення туристичного маршруту звертайтеся за телефоном +38 096 864 1208 (Людмила)