БЛАГОДІЙНІСТЬ – НЕ ПОПУЛІЗМ, А СТАН ДУШІ

  • 750

Фото без опису
Депутатський корпус Гайворонської міської ради, небайдужі мешканці громади та підприємці продовжують надавати благодійну підтримку КНП «Центральна міська лікарня». Протягом минулого місяця лікарня отримала благодійну підтримку у придбанні необхідного обладнання, продуктів харчування, виконанні ремонтних робіт приміщень та сприяння в господарській діяльності.
Висловлюємо слова подяки Руслані Замишляк за придбання для кабінетів комп’ютерної томографії та рентгенографії двох столів для комп’ютерної та офісної техніки;

Дмитру Левицькому за сприяння у придбанні медичного кисню для реанімаційних хворих;

Олегу Громовому за придбання комп’ютерної та офісної техніки; Івану Базану за допомогу будівельними матеріалами для господарських потреб лікарні; Валерію Бендяку, Дмитру Моргуну, Юрію Шевчуку та Віталію Пойді за допомогу продуктами харчування для харчоблоку лікарні, а також родині Пошенко за благодійну допомогу власними коштами на розвиток лікарні.

Жителям території медичного обслуговування, які, за сприяння працівників служби первинної медико-санітарної допомоги, керівників релігійних конфесій, надали та продовжують надавати посильну допомогу щодо заготівлі продуктів харчування для пацієнтів лікарні, зокрема продукції сільського господарства. Вивільнені внаслідок цього кошти будуть використані на придбання медикаментів для стаціонарних хворих та проведення відповідних протиепідемічних заходів.

Завжди приємно бачити чуйність людей, які безкорисно роблять добро. Дуже приємно жити і працювати з тими, хто вболіває за здоров’я населення громади.