СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 611

Фото без опису



У п’ятницю, 29 жовтня відбулось засідання чергової вісімнадцятої сесії міської ради восьмого скликання під керівництвом міського голови Романа Волуйка.
На порядок денний було винесено 28 питань та земельні питання. Затвердивши порядок денний депутати  взялись за розгляд питань.
Заслухавши інформацію голови постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, власності, економічного і соціального розвитку депутати затвердили Положення про платні послуги, які надаються комунальним закладом "Гайворонська міська стоматологічна поліклініка" Гайворонської міської ради. Метою Положення є підвищення рівня якості медичного обслуговування шляхом регламентування процесу надання платних послуг КЗ, створення методологічної бази для розрахунку їх собівартості, обґрунтування тарифів на платні послуги КЗ.
Також депутати своїм рішенням затвердили прейскурант на платні послуги які надаються комунальним закладом "Гайворонська міська стоматологічна поліклініка".
Беручи до уваги інформацію гендиректора КНП «Центральна міська лікарня»  Олександра Скрипника своїм голосуванням депутати затвердили організаційну Структуру з розподілом посад комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня».
З метою забезпечення правового регулювання орендних відносин та ефективного використання майна комунальної власності депутати міської ради на сесії вирішили Затвердити Порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном Гайворонської міської ради. Він передбачає відрахування 30 відсотків орендної плати за нерухоме майно комунальних підприємств, установ, організацій до місцевого бюджету.
Для підвищення міжнародного іміджу Гайворонської міської територіальної громади, створення сприятливих умов для залучення іноземних інвестицій в економіку громади, ресурсів міжнародних фінансових організацій, активізація міжнародної діяльності та розширенню зовнішньоекономічних зв’язків було затверджено Програму формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Гайворонської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
Також на сесії депутати затвердили в нових редакціях статути комунальних закладів та підприємств громади, положень про відділи, управління та інші підпорядковані міській раді комунальні установи та організації, а також Положення про старосту.
Окрім того у новій редакції затверджено і Регламент Гайворонської міської ради восьмого кликання.
Також депутати розглянули більше п’ятисот земельних питань і прийняли відповідні рішення. З текстами рішень та поіменним голосуванням можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради.