ОБОВ’ЯЗКОВІ МЕДИЧНІ ОГЛЯДИ ДІТЕЙ ПІД ОПІКОЮ ТА ПІКЛУВАННЯМ ГРОМАДЯН

  • 362

Фото без опису

Служба у справах дітей Гайворонської міської ради нагадує опікунам та піклувальникам, проживаючим на території Гайворонської міської громади, що відповідно до ч. 2 ст. 34 Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування №230-V від 05 жовтня 2005 року передбачено, що обов’язкові медичні огляди всіх дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, мають здійснюватися двічі на рік. Також відповідно до п. 47 постанови КМУ №866 від 24 вересня 2008 року з 2019 року опікуни та піклувальники щороку з моменту призначення зобов’язані подавати службі у справах дітей за місцем свого проживання (перебування) висновок про стан здоров’я опікуна, піклувальника, складений за відповідною формою.

Надати висновки про стан здоров’я опікуна (піклувальника) та підопічних дітей необхідно за адресою: площа Героїв Майдану, буд. 5, перший поверх, каб. №12. Бланки для проходження медичного огляду ви можете отримати в службі у справах дітей.

Просимо відповідально віднестись до даного повідомлення та не допускати порушення прав підопічних дітей та свої обов’язки.