ВСЕ ПОЧАЛОСЬ НЕ ТАК ДАВНО…

  • 483


Запрошуємо гостей та мешканців міста – на виставку самодіяльної художниці САРАХМАН (Дудник) Галини Володимирівни. Виставка розміщена у фойє Центру культури і дозвілля, триватиме до 20 листопада.

Галина Володимирівна народилася в с. Велика Мочулка, Теплицького району, Вінницької області. Там закінчила школу, згодом Уманське педагогічне училище. В 1979 році приїхала в м. Гайворон. Працювала вихователькою в залізничному дитячому садочку № 93, потім перейшла в дитячий садочок «Сонечко» від заводу «Актан». Згодом переїхала в передмістя столиці, м. Бровари.

Зі слів нашої художниці. «Захотілось купити олівці і альбом, а потім з натхненням почала перемальовувати все, що бачила – квіти, предмети, портрети – з фото, з Інтернету. Так продовжувалось кілька місяців, а згодом з’явились акрилові фарби, пензлики, палітра, полотно і мольберт… Моє захоплення заграло яскравими фарбами, стало ще цікавіше. Знаходила уроки малювання в Інтернеті і самотужки навчалася. Кожну роботу писала з великим захопленням і любов’ю. На даний час у мене океан ідей і я дуже хочу їх реалізувати, а потім поділитися з Вами.

Ви бачите результат мого захоплення. Надіюсь, мої картини порадують Вас і принесуть задоволення при перегляді.»

Приходьте, дивіться, захоплюйтесь! Але не забувайте дотримуватись маскового режиму та соціальної дистанції. Бережіть себе та своїх рідних!