У МІСЬКВИКОНКОМІ

  • 532

Фото без опису

У п`ятницю, 22 жовтня відбулось засідання дванадцятого виконкому міської ради, яке вів міський голова Роман Волуйко. Затвердивши порядок денний члени виконавчого комітету заслухали інформацію медичного директора КНП Центральна міська лікарня Алли Пісової щодо питання Про міський план заходів щодо реалізації Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2021-2023 роки.

Беручи до уваги озвучену Аллою Пісовою інформацію та відповідно до протоколу засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу від 02 липня 2021 року № 2 та з метою створення до 2023 року нової моделі профілактики, раннього виявлення хворих на ВІЛ-інфекцію/СНІД та надання медичної допомоги, що спрямована на задоволення потреб населення у медичних послугах громадського здоров'я виконавчий комітет міської ради вирішив затвердити міський план заходів щодо реалізації Стратегії забезпечення сталої відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу населенню Гайворонської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Відповідно законів України "Про житлово-комунальні послуги",  "Про відходи” виконком міської ради вирішив провести конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів в місті Гайворон та затвердив склад конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території м. Гайворон.

З метою створення умов ефективного використання зелених насаджень та запобігання безконтрольному їх видаленню, члени виконавчого комітету своїм рішенням створили комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Гайворонської міської ради. Також цим рішенням члени виконкому затвердили склад комісії, до якої увійшли. Також члени виконкому створили і затвердили склад житлової комісії при виконавчому комітеті.

З метою забезпечення належної фінансово-бюджетної дисципліни, контролю за використанням державних і комунальних фінансових та матеріальних ресурсів, виконавчий комітет Гайворонської міської ради виконком міської ради вирішив взяти до відома та виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 02 вересня 2021 року № 596-р "Про стан фінансово-бюджетної дисципліни в Кіровоградській області у першому півріччі 2021 року ". Розпорядникам та отримувачам бюджетних коштів з бюджету Гайворонської міської територіальної громади, суб’єктам господарювання комунального сектору Гайворонської міської ради доручено проаналізувати причини та умови, що можуть сприяти виникненню порушень використання бюджетних коштів та спрямувати свою роботу на їх попередження; забезпечити постійний дієвий контроль за збереженням і раціональним використанням комунального майна станом фінансово-бюджетної дисципліни, економним та ефективним використанням фінансових і матеріальних ресурсів, недопущенням використання комунального майна без оформлення договірних відносин; здійснювати видатки, пов'язані зі стимулюванням працівників кожної бюджетної установи, за умови забезпечення у повному обсязі за рахунок бюджетних коштів обов'язкових виплат із заробітної плати працівникам, забезпечити безумовне дотримання вимог статті 51 Бюджетного кодексу України в частині утримання чисельності працівників та здійснення фактичних видатків на заробітну плату лише в межах бюджетних асигнувань на заробітну плату, затверджених для бюджетних установ у кошторисах  тощо.

Також виконком розглянув ряд інших питань і прийняв щодо них відповідні рішення.

З повними текстами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.