БЕЗРОБІТНІ КІРОВОГРАДЩИНИ МАЮТЬ ЗМОГУ ВИВЧИТИСЬ НА СЛЮСАРІВ-САНТЕХНІКІВ В ОДЕСІ

  • 256

СТАНЬ САНТЕХНІКОМ ЗА СПРИЯННЯ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

 

БЕЗКОШТОВНО ОТРИМАЙ РОБІТНИЧУ ПРОФЕСІЮ ЗА ПІДТРИМКИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Слюсар-сантехнік – професія широко розповсюджена та затребувана на всіх етапах будівництва, а також при експлуатації будівель і супровідних технічних систем.

Ймовірність працевлаштування за професією слюсар-сантехнік досить висока. У переважній більшості ці фахівці без особливих ускладнень знаходять роботу на будівництві, заводах, що випускають санітарно-технічне обладнання, житлово-експлуатаційних конторах, а також на кожному великому підприємстві та в установі чи приватно.

25 жовтня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Слюсар-сантехнік». Курс навчання триватиме 5,5 міс.

 Умовами до направлення на навчання є:

  • повна/базова загальна середня освіта;
  •  вік особи не менше 18 років;
  •  медична довідка

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості