ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

  • 495

Фото без опису

В історії України є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. З нагоди святкування військові, представники ГО «ВОЇНИ СВІТЛА ПРИБУЖЖЯ» та жителі громади пройшли урочистою ходою до скверу «Слави», де зібралися представники влади, сім’ї загиблих, воїни-афганці, представники установ, організацій, молодь і громадськість. З повагою та шаною усіх присутніх вітали керуюча справами виконавчого комітету Заряна Хмара, тимчасово виконуючий обов'язки начальника першого відділу Голованівської районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Іващенко та голова ГО «ВОЇНИ СВІТЛА ПРИБУЖЖЯ» Андрій Янко, подякували захисникам за самовідданість, патріотизм, справжній бойовий дух, який вони демонструють на сході нашої держави. На згадку про загиблих земляків та всіх героїв України присутні на заході поклали до пам’ятних знаків захисникам всіх часів квіти, а також ушанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Відзначення Дня захисника України пройшло у дусі патріотизму, любові до України та незнищенної віри у мир на нашій землі.

Після урочистостей представники влади завітали до молодших захисників нашої громади та їх наставників, які цими днями захищали та боролися за першість в обласних національно-патріотичних змаганнях «Захисник Кіровоградщини», привітали їх з перемогою та вручили грамоти з пам’ятними подарунками, побажали усім наполегливості, наснаги, перемог в усіх справах та вдало звершити навчальний рік. До вітання приєднався і директор КЗ «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Сергій Іщук та відзначив учасників грошовою винагородою.