З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

  • 473


Фото без опису

Від імені Гайворонської міської ради, її виконавчого комітету та депутатського корпусу, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України! 
Це справжнє свято мужності, самовідданості й благородства, якими володіють справжні захисники України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаю усіх, хто має високе звання захисника та захисниці України! Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави. Щирі побажання здоров’я, добробуту і довголіття ветеранам війни, учасникам сьогоднішніх військових дій! Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні! Слава Україні! Героям слава!

Міський голова                                                                                                                            Роман ВОЛУЙКО