ПРОВЕДЕНО ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ ПРИСВЯЧЕНІ ПАМ’ЯТІ ЯРОСЛАВА ШИМЧИКА

  • 518

Фото без опису

Сьогодні, напередодні святкування Дня захисників та захисниць України Гайворонська ДЮСШ провела перші змагання з баскетболу 3X3 серед школярів 2008-20010р.н, присвячені пам'яті Я. Шимчика, солдата, який захищав незалежність та суверенність нашої держави на сході країни. Оскільки змагання мають іменний статус і присвячені пам’яті колишнього учня КЗ «Гайворонський ліцей №2», Ярослава Володимировича Шимчика, початок заходу пройшов саме біля стін ліцею. З вітальним словом виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталя Шаповал, побажала усім мирного неба над українською землею та віри в щасливе майбутнє Української держави. В заході  взяли участь також директор КЗ «Гайворонський ліцей №2» Валентина Поліщук,   Володимир Шимчик та представники ГО «ВОЇНИ СВІТЛА ПРИБУЖЖЯ», відвідали могилу загиблого та поклали квіти.

Після офіційної частини заходу розпочалася гра за першість серед шести команд-учасників. Це була запекла боротьба з гідними суперниками. Команди показали гарний рівень майстерності та достатньо цікаву тактичну гру.

1 місце – «Дімон і Дівчата»

2 місце – «Маямі Кінкс»

3 місце – «Булс»

4 місце – «Ліл Райдерс»

5 місце – «Запорізька Січ»

6 місце – «Гайворон Кідс»

Всі учасники отримали грамоти та пам’ятні призи від депутата міської ради Дениса Зборщука, а переможці нагороджені Перехідним Кубком пам’яті Ярослава Шимчика.