СПІЛЬНА НАРАДА ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ДО ПОЧАТКУ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

  • 409

Фото без опису

Уже невдовзі у всіх закладах соціальної сфери міста має розпочатися опалювальний сезон. Тож з метою визначення стану готовності закладів освіти, культури, медицини до початку опалювального сезону в актовій залі міської ради відбулась спільна нарада за участі першого заступника міського голови Ігоря Ковердяги, секретаря міської ради Володимира Сікорського, заступника міського голови Олександра Штундера, керівника Гайворонського управління держпродспоживслужби Алли Томашевської, гендиректора КНП «Центральна міська лікарня» Олександра Скрипника, керівника відділу освіти, молоді та спорту Наталії Шаповал, керівника КЗ « Гайворонська стоматологічна поліклініка» Наталії Кравець, начальника  Гайворонського РС УДСНС в області Василя Байбуза, представників інших закладів соціальної, культурної та медичної сфери, керівників відділів міської ради.

Під час наради представники соціальних закладів, зокрема освіти, культури медицини доповіли про стан підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, зокрема стосовно забезпеченням паливними матеріалами, укладенням договорів з енергогенеруючими організаціями, закупівлі палива, підготовки необхідної документації та отримання відповідних дозволів. За представленою інформацією переважна більшість закладів соціальної сфери готові до початку опалювального сезону. Проте за деякими об’єктами усе ще тривають процедури закупівлі палива, проте вони мають завершитися найближчими днями.

Перший заступник міського голови Ігор Ковердяга наголосив представникам на необхідності якнайшвидшого завершення усіх робіт з підготовки до опалювального сезону, а також взяв на контроль окремі питання підготовки до опалювання в закладах медицини.

Керівник Гайворонського управління держпродспоживслужби Алла Томашевська наголосила на дотриманні в закладах освіти і медицини температурних режимів, а також регулярному наданні до держпродспоживслужби поточної інформації по температурних показниках в цих закладах впродовж усього опалювального сезону.