ГРОМАДА ПОЯРМАРКУВАЛА ВВОЛЮ

  • 542

Фото без опису

В рамках міжнародної агропромислової виставки «AGROEXPO», що проводилася з 29 вересня по 2 жовтня в місті Кропивницький, традиційно пройшов культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок» – з міні-експозиціями товарів декоративно-ужиткового мистецтва, частуванням, виступами творчих колективів. «Покровський ярмарок» – це неповторна самобутність центральної України. Тут кожен охочий зможе придбати сувеніри та вироби майстрів з усіх куточків України, відвідати виступи народних колективів та майстер-класи. Гостей ярмарку зустрічав Мартин Боруля – відомий кожному ще з шкільних часів головний герой трагікомедії Івана Карпенка-Карого (Тобілевича). Також на відвідувачів ярмарку чекали креативні арт-інсталяції та розмаїття селфі-зон.

2 жовтня Гайворонська територіальна громада в числі громад Голованівського району взяла участь в Покровському ярмарку. В межах найбільшої виставки України, директор ТОВ «ЮНІКОМ» Андрій Яровий представив борошно власного виробництва, Лариса Марковська продемонструвала вироби декоративно –прикладного мистецтва від Центру дитячої та юнацької творчості. Колектив Гайворонського Центру культури та дозвілля вразив багатьох учасників заходів блискучим виступом та виконанням концертної програми, яким творчий колектив громади презентував свою територію, подарувавши глядачам чимало позитивних емоцій. Творчу делегацію було нагороджено Грамотою голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Висловлюємо подяку керівнику РАЙСТ Людмилі Горбатюк за надану фінансову допомогу в організації частувань,  гостей ярмарки, директору Бандурівського ліцею Гайворонської міської ради Аллі Бобко за чудові короваї, директору КЗ «Гайворонський ліцей №1» Зої Грабовій за наданий автобус та голові ФГ «Олена» Юрію Сироті за надане пальне.

І сонячна, тепла та ясна погода сприяла гарному настрою учасників сільгоспвиставки та дозволила поярмаркувати всім вволю.