3 жовтня – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

  • 271

Фото без опису

Щороку, в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Напевно, у кожної людини в житті були вчителі, які зіграли величезну роль у його долі, можливо, допомогли визначитися з майбутньою професією, або віднайшли у вихованця приховані таланти й здібності.

Вітаю усіх педагогічних працівників Гайворонської міської територіальної громади з професійним святом! А це - працівники 16 закладів загальної середньої освіти, 11 закладів дошкільної освіти, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, центру дитячої та юнацької творчості, інклюзивно-ресурсного центру, центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато життєвої енергії, мудрості та душевного тепла.

Бажаю вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, радості, взаєморозуміння в сім’ї і на роботі. Нехай джерело вашої багатогранної душі ніколи не вичерпується, а наповняє серця дітей новими знаннями та відкриттями.

Міський голова

Роман ВОЛУЙКО