БЛАГОДІЙНІСТЬ – НЕ ПОПУЛІЗМ, А СТАН ДУШІ

  • 421

Депутатський корпус Гайворонської міської ради, небайдужі мешканці громади та фермери продовжують надавати благодійну підтримку КНП «Центральна міська лікарня». Протягом минулого місяця лікарня отримала благодійну підтримку у придбанні необхідного обладнання, продуктів харчування, виконанні ремонтних робіт приміщень та сприяння в господарській діяльності.

Висловлюємо слова подяки керівнику ФГ «Лан» Опаленку Анатолію Яковичу за закупівлю матеріалів для ремонту та облаштування палати в терапевтичному відділенні та керівнику ФГ «ВОЛОДИМИР» Комайгородському Володимиру Павловичу за надану фінансову допомогу для забезпечення киснем КНП «Центральна міська лікарня».

Також дякуємо керівнику ПСП «Урожай» Метановському Олександру та священнослужителям УПЦ за надану гуманітарну допомогу продуктами харчування. Депутатам Лесько Ігорю, Пойді Віталію, підприємцю Стахову Юрію та Яценку Олегу Григоровичу за сприяння в господарській діяльності.

Завжди приємно бачити чуйність людей, які безкорисно роблять добро. Дуже приємно жити і працювати з тими, хто вболіває за здоров’я населення громади.