СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ВІКНИНА

  • 476

Фото без опису

Минулі вихідні видалися багатими на святкові події, однією з яких стало святкування Дня села Вікнина. Зі святом жителів та гостей привітали заступник міського голови Олександр Штундер, староста Червоненського старостинського округу Володимир Карашевич та депутат міської ради Григорій Войтенко, які побажали усім миру, міцного здоров’я та родинного щастя.

В ході урочистостей  наймолодшій жительці села, яка зареєстрована та проживає в селі Вікнина було вручено пам’ятний подарунок. Не забули і про старше покоління, живому свідку подій, які відбувалися на території села протягом майже століття, найстаршому жителю Вікнини та найстаршому учаснику художньої самодіяльності  - Процаку Борису побажали міцного здоров’я та бадьорості ще на багато літ та вручили пам’ятний подарунок.

Під час святкового заходу місцеві аматори та гості Центру культури і дозвілля Гайворонської міської ради дарували чудові пісні та гарний настрій всім присутнім.

Сільське свято вдалося на славу й запам’яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці с.Вікнина  вміють не тільки  плідно працювати, але й весело розважатися.