ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

  • 260

Сьогодні, 23 вересня 2021 року,  проведено засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
На розгляд комісії було винесено два питання, а саме:
-    Запровадження «жовтого» рівня епідемічної небезпеки на території громади та забезпечення виконання протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19;
-    Стан охоплення вакцинацією , зокрема педагогічних працівників та інших працівників закладів освіти на території громади.
Комісією було наголошено, що станом на 23 вересня 2021 року територія Гайворонської міської територіальної громади знаходиться в жовтій зоні. Встановлено обмеження жовтого рівня епіднебезпеки. Членами комісії прийнято рішення про забезпечення контролю за дотриманням обмежувальних  протиепідемічних  заходів на об’єктах соціальної сфери , в закладах освіти, закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, розважальних закладах та у громадському транспорті та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення з метою запобігання поширенню COVID-19.
Заклади загальної середньої освіти громади продовжують роботу у звичайному режимі, адже більше 80% працівників вакциновані.
Подальші рішення комісії ТЕБ та НС про посилення карантинних обмежень залежатимуть від епідемічної ситуації в нашій громаді. Тому,  закликаємо усіх мешканців Гайворонської громади дотримуватися правил карантину та не нехтувати власним здоров’ям і наших близьких.