ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

  • 498

Фото без опису

 

 

 

 

 

 



08 травня 2023 року

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення формування мережі закладів освіти Гайворонської міської ради на 2023-2026 роки

І. Найменування організатора громадського обговорення -  Гайворонська міська рада.

ІІ. Нормативне забезпечення:

Стаття 143 Конституції України. 

Територіальні громади села, селища, міста безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування утворюють, реорганізовують та ліквідовують комунальні підприємства, організації і установи, а також здійснюють контроль за їх діяльністю, вирішують інші питання місцевого значення, віднесені законом до їхньої компетенції  ⇒ . . .



24 вересня 2021 року

Оголошення про оприлюднення повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

На виконання Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" та з метою доведення до громадськості інформації щодо планованої діяльності Товариства з обмеженою діяльністю "ГРАН ФОРМАТ", виявлення, збирання та врахування зауважень та пропозицій громадськості до планованої діяльності повідомляємо про оприлюднення повідомленням про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля Товариства з обмеженою діяльністю "ГРАН ФОРМАТ".

З повідомленням про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля Товариства з обмеженою діяльністю "ГРАН ФОРМАТ" можна ознайомитись на офіційному сайті Гайворонської міської ради https://haivoron-miskrada.gov.ua в розділі – громадські слухання.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 30 з дня оприлюднення повідомлення.

Пропозиції та зауваження просимо надавати в письмовій формі за адресою:

26300, м. Гайворон, пл. Героїв Майдану, 5, або на електронну адресу: haivoron_miskrada@i.ua



01 серпня 2021 року

Оголошення про оприлюднення проекту рішення Гайворонської міської ради

"Про затвердження плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Гайворонської міської  ради на 2021-2025 роки"

Відповідно до статті 32 Закону України "Про повну загальну середню освіту" Гайворонська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення Гайворонської міської ради "Про затвердження плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Гайворонської міської  ради на 2021-2025 роки".

З проектом рішення можна ознайомитись на офіційному сайті Гайворонської міської ради https://haivoron-miskrada.gov.ua в розділі – громадські слухання.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 1 року з дня оприлюднення проекту рішення.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення просимо надавати в письмовій формі за адресою:

26300, м. Гайворон, вул. В. Стуса, 30, або на електронну адресу: haivoron_miskrada@i.ua



 

01 серпня 2021 року

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення
щодо припинення  діяльності  (ліквідації) Тополівської філії КЗ "Хащуватський ліцей" Гайворонської  міської ради,   щодо припинення діяльності (ліквідації) Берестягівської  філії КЗ "Хащуватський ліцей" Гайворонської  міської ради,  щодо припинення діяльності (ліквідації) Мощенської  філії КЗ "Хащуватський ліцей" Гайворонської  міської ради ,  щодо припинення діяльності (ліквідації) Покровської  філії КЗ "Гайворонський  ліцей №1" Гайворонської  міської ради,  щодо припинення діяльності (ліквідації) Соломіївської філії КЗ "Гайворонський  ліцей №1" Гайворонської  міської ради та обговорення відповідного проекту рішення
 ⇒ . . .

 

ЗБІР ТА АНАЛІЗ ДАНИХ ⇒ . . .