ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПРИБИРАННЯ

  • 505

Гайворонська громада долучилася до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Після завершення літнього сезону пікніків на берегах водойм залишається багато сміття, тож головною локацією була обрана річка Південний Буг. Основними точками визначили ГЕС, дамбу, Нептун та Соломіївський млин, куди і спрямували свої сили працівники міської ради. Структурні підрозділи прибирали свої прилеглі території. Окремо подяка старостам, керівникам закладів освіти, вихованцям та їх батькам, активним та небайдужим громадянам за те, що приймали участь в прибиранні територій. У свою чергу КП «Гайворонський комунальник» виконував вивезення сміття із місць, де проводився благоустрій.

Цей день об’єднав всіх нас у корисній праці на благо всіх і кожного. Тільки від нас залежить наскільки чистим буде наша громада, наша країна та наша Земля.

Ми звертаємося до жителів гайворонщини і закликаємо вивозити сміття на організований полігон або утилізувати його з допомогою комунальних служб міста. Збережемо природу та зробимо громаду чистою!