ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИПЛАТУ ОДНОРАЗОВОЇ МАТЕРІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ 14 ЖОВТНЯ

  • 8370

Фото без опису

 

?Дана виплата стосується тільки учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, осіб з інвалідністю внаслідок війни на сході України.

Відповідно до Міської програми соціального захисту учасників АТО/ООС, воїнів-інтернаціоналістів, ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та інших категорій населення на 2021-20123 роки, затвердженої рішенням шостої сесії Гайворонської міської ради від 18 лютого 2021 року №288 учасникам АТО/ООС, членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, особам з інвалідністю внаслідок війни виплачується одноразова матеріальна допомога до Дня захисника України 14 жовтня в розмірі 1 тис. грн.

Для призначення допомоги необхідно надати відповідні документи:

  • Паспорт (копія)
  • Ідентифікаційний номер (копія)
  • Посвідчення (копія)
  • Довідка за реквізитом банка

Учасникам АТО/ООС, членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, особам з інвалідністю внаслідок війни, які проживають в м.Гайворон, звертатись в кабінет №18 Гайворонської міської ради.

Громадянам вказаних категорій, які проживають в селах, що належать до Гайворонської міської територіальної громади, потрібно звертатись з документами до діловодів, які працюють в старостинських округах.