ФОТОЗВІТ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

  • 889

Фото без опису
Гайворонська земля уже десятки років славиться своїми спортсменами, що прославляють її не лише на території України, а і за її межами. Наших спортсменів пам'ятають і знають в Японії і Португалії, Південній Америці, Румунії та Німеччині. Громада пишається перемогами Яни Качур і Валерія Рябова, Костянтина Швеця, Андрія Вусатого та Ольги Швець. Тому саме в цю суботу, в День фізичної культури та спорту, на стадіоні "Прибужець" було організовано спортивне свято. Відкрили свято флешмобом  спортсмени та вихованці хореографічного гуртка Гайворонської ЦДЮТ, ЦКіД. З привітанням виступили заступники міського голови Ігор Ковердяга та Юлія Пошенко, начальник відділу освіти молоді та спорту Наталя Шаповал та депутат міської ради Анатолій  Запорожець, побажавши спортсменам міцного здоров'я, наполегливості , наснаги та перемог. З нагоди свята колектив Гайворонської ДЮСШ отримав спортінвентар від представників міської ради за сприяння депутата Павла Казміровського. Не залишилися без уваги і тренери, які віддають свої знання, час та сили задля перемоги наших спортсменів на змаганнях, турнірах та олімпіадах. За особистий внесок у популяризацію фізичної культури та спорту в громаді, всебічне виховання дітей та молоді були нагороджені грамотами та подяками Гайворонської міської ради: Володимир Байда, Віталій Бондар, Олександр Дятленко, Сергій Гончарук, Валерій Кузь, Валерій Рябов, Галина Котова, Галина Сідорова, Сергій Малюта, Володимир Сахарний, Денис Зборщук, Наталія Олексієвець, Дмитро Прус та Анатолій Телятніков.
Складно передати ту позитивну емоційну насиченість, яка панувала під час свята. Всі охочі мешканці громади з радістю та азартом долучалися до змагань, перевіряли свою силу, спритність разом зі спортсменами та тренерами з туристсько-спортивного напрямку, армреслінгу, шахів та шашок. Вболівали за молодше покоління громади, які організували турнір з футболу, баскетболу та позмагалися в легкоатлетичних видах спорту. Показові виступи вихованців секції традиційного карате, боксу, танцювальної зумби та веслувальників
стали гарним продовженням свята. Содіваємось, що цей день для маленьких спортсменів в майбутньому стане стартом великих перемог.