СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПОВІДОМЛЯЄ

  • 516

Фото без опису

Традиційно, на початку кожного навчального року, проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Метою якого є надання дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.

Рейд «Урок» продовжуватиметься протягом вересня – жовтня поточного року, а заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

На території Гайворонської міської територіальної громади проживає 2254 дитини шкільного віку. Спеціалісти Служби у справах дітей під час рейду відвідують як родини дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах (цього тижня відвідали 8 родин, в яких виховується 19 дітей) так і навчальні заклади територіальної громади. Навчальний рік в Гайворонському політехнічному коледжі розпочали 412 студентів, в аграрному ліцеї - 377 студентів. Студентів, які не приступили до занять не виявлено.

Шановні громадяни! У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо негайно інформувати Службу у справах дітей міської ради, що за адресою: пл.Героїв Майдану, 5, каб.№12 або ж за тел. 097-845-9609