КОНЦЕРТ-ЛЕКЦІЯ ВИПУСКНИЦІ ГАЙВОРОНСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ

  • 229

Фото без опису

Вчора, 07 вересня, випускниця КЗ «Гайворонська школа мистецтв» Дар'я Атаманенко провела концерт-лекцiю для учнів та викладачів закладу, використавши творчість Роберта Шумана та його фортепiанний цикл "Kinderszenen" - "Сцени з дитинства". Присвятила концерт пам’яті своєї улюбленої бабусі. Цикл складається з 13 творiв-спогадiв, в яких діти виступають не як цільова аудиторія, а як один із характерних образів або тем дорослої творчості.

Після закінчення школи, навчалася Дар’я в Спеціалізованій музичній школі ім. проф. П.С.Столярського, що в місті Одеса, а потім в Одеській національній музичній академії ім. А.В. Нежданової, закінчила ступінь магістра. Працювала концертмейстером в музичній академії і викладала в музичній школі Одеси. На даний момент продовжує отримувати освіту в Одеській музичній академії та пише докторську дисертацію.

В кінці поточного місяця буде організовано ще один концерт в Гайворонській школі мистецтв, де вона виконає «24 Прелюдії Шопена». Дар’я впевнена, що даний захід надихатиме юних музикантів на великі творчі звершення.