НАГОРОДИ ПІДПРИЄМЦЯМ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

  • 293

Фото без опису

Підприємництво – це рушійна сила економіки і показник соціально-економічного розвитку суспільства. Саме від рівня розвитку підприємництва залежить благополуччя міста, громади, всієї країни.

Минулої неділі, 5 вересня, в Україні відзначався День підприємця. З цієї нагоди Кіровоградська обласна державна адміністрація відзначила нагородами представників бізнесу Гайворонщини. Тож за вагомий внесок у розвиток підприємництва, активну громадську позицію та з нагоди Дня підприємця відповідно розпорядження голови облдержадміністрації Марії Чорної Почесною Грамотою ОДА нагороджено Людмилу Володимирівну Горбатюк, голову правління Гайворонського районного споживчого товариства Спілки споживчих товариств Кіровоградської області.

У свою чергу Кіровоградська обласна рада в особі голови Сергія Шульги оголосила подяку за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадську позицію та з нагоди Дня підприємця фізичній особі-підприємцю Оліскевич Світлані Адольфівні.

Вручив нагороди та привітав підприємців зі святом міський голова Роман Волуйко. Він також нагородив представників бізнесу громади грамотами міської ради та цінними подарунками, побажавши підприємцям нових здобутків, подальшого розвитку бізнесу, а також сімейного затишку і благополуччя.