1 ВЕРЕСНЯ: НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС ДЛЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ

  • 425

Фото без опису

Сьогодні, першого вересня, усі школи та вищі навчальні заклади Гайворонської міської територіальної громади відкрили двері перед учнями та студентами, розпочавши новий навчальний рік.

Привітати школярів і педагогів зі святом першого дзвоника прийшли керівники міської територіальної громади. Міський голова Роман Волуйко та староста Хащуватського старостинського округу Сергій Манзюк завітали до Хащуватскього ліцею, побажали першокласникам та всім школярам наснаги, жаги до знань, а педагогічним колективам – витримки, терпіння, творчості та бажання вести школярів до високих вершин знань, нових умінь і навичок.

Під час урочистої лінійки в Хащуватському ліцеї міський голова вручив школярам сертифікат на шкільну дошку, подаровану закладу міською радою, Сергій Манзюк вручив спортивний інвентар для малечі. Але головним подарунком до початку навчального року став новенький шкільний автобус для ліцею, документи на який міський голова Роман Волуйко вручив директору Олені Вдовиченко. Автобус було придбано для школи завдяки співфінансуванню коштів міської ради та державного бюджету. Відтепер новенький автобус допомагатиме з підвезенням школярів з філій навчального закладу з сусідніх сіл.

Після завершення урочистостей міський голова разом з почесними гостями відвідали відновлений зусиллями небайдужих Хащуватців тир і клас патріотичного виховання. Один із натхненників відновлення цього об’єкту Андрій Кадіков закликав міського голову та небайдужих підприємців допомогти з ремонтом даху будівлі. У свою чергу міський голова відзначив неабияку роботу меценатів, підприємців, фермерів громади у допомозі навчальним закладам, подякував і закликав спільно взятися за вирішення проблеми.