З ДНЕМ ЗНАНЬ!

  • 770

Фото без опису

Шановні освітяни, дорогі учні, батьки!

Від імені Гайворонської міської ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року!

Цей навчальний рік особливий для України, адже ми святкуємо 30-у річницю Незалежності нашої держави, а це означає, що втридцяте пролунає перший дзвоник у школах самостійної України, у школах Гайворонської міської територіальної громади.

Новий навчальний рік - це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, час великих надій та очікувань.

Сьогодні незабутній день насамперед для першокласників, які за руку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи.Дорогі першокласники, у вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. На вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи!

Найкращі вітання одинадцятикласникам! Сьогоднішнє свято – це мірило вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень.

Бажаю вам, щоб крім випробувань, цей навчальний рік приніс приємні спогади про шкільну дружбу, веселі розваги та конкурси, про рідну школу.

У День знань хочу висловити особливу подяку педагогам. Ваша професія шляхетна і надзвичайно важлива. Адже вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Дякуємо за вашу щоденну самовіддану працю та розуміння.

Освіта є і буде пріоритетним напрямком в громаді, адже якісна освіта й виховання сьогодні – найкраща інвестиція в майбутнє як нашого міста, так і держави.

Міський голова

Роман ВОЛУЙКО