СЕРПНЕВІ СТУДІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

  • 648

 

Сьогодні в ЦКіД міської ради відбулась урочиста частина щорічних серпневих педагогічних студій. На захід зібрались педагоги, ветерани педагогічної праці, керівники закладів освіти, керівництво відділу освіти міської ради, керівництво громади в особі міського голови Романа Волуйка та заступника міського голови Юлії Пошенко.

Міський голова привітав педагогів громади з наближенням нового навчального року і побажав ще більше натхнення, енергії та творчості у нелегкій, але такій важливій і почесній місії виховання молодого покоління жителів громади. Наголосив на тому, що освіта є одним із пріоритетних напрямків роботи міської влади, адже саме на цю галузь припадає найбільший відсоток фінансування міського бюджету. І в подальшому орган самоврядування докладатиме зусиль для покращення якості освіти в закладах, зростання престижності професії учителя, гідної оплати праці педагогів.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Гайворонської міської ради Шаповал Наталя представила звіт про досягнення, здобутки і проблеми в освітній сфері Гайворонської громади, зокрема щодо питань господарсько-фінансового характеру.

У свою чергу керівник Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Касьяненко представила аналітичний звіт про рівень здобутих знань випускників на основі результатів ЗНО, рейтингові показники закладів освіти громади.

Насамкінець заходу грамотами міської ради кращих педагогів, ветеранів педагогічної праці, представників навчальних закладів нагородив міський голова Роман Волуйко. Окрім грамот і подарунків вони також отримають грошову премію. Заклади загальної середньої освіти, які стали переможцями рейтингової системи, отримали від міського голови в подарунок шкільну п'ятиповерхову дошку.