ГРІШИН ІГОР  АНАТОЛІЙОВИЧ 

  • 671

Ігор Анатолійович Грішин народився 29 вересня 1969 року в сім’ї сільських трудівників у селі Казавчин. Разом із завершенням навчання у місцевій загальноосвітній школі здобув професію водія в Гайворонському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті. Згодом оволодів професією механізатора у Гайворонському СПТУ-35. У 1987-1989 роках проходив строкову службу у складі обмеженого контингенту Збройних сил СРСР у Німецькій Демократичній Республіці. Після служби повернувся до Казавчина, працював у колгоспі, у Сальківському цукрокомбінаті. Потім у Гайвороні — водієм на автотранспортному підприємстві та в "Райавтодорі". Згодом повернувся до рідного села. Працював у місцевому господарстві і разом з батьками вів особисте селянське господарство. Був одружений, є донька Владислава. Односельчани знали Ігоря як доброзичливу і скромну людину,  завжди готового допомогти землякам. А коли у серпні 2015 року отримав повістку з райвійськкомату, без вагань погодився стати на захист своєї країни, щоб звуки пострілів не докотилися до рідної домівки, щоб донька, батько і мати жили під мирним небом.

За час служби мобілізований молодший сержант Ігор Грішин користувався повагою товаришів по зброї, довірою командирів. Гідно виконував свій конституційний обов’язок.

4 лютого 2016 року о 21 годині під час виконання бойового завдання поблизу селища Зайцеве Донецької області у зоні проведення антитерористичної операції Ігор Анатолійович був важко поранений. Незважаючи на відчайдушні зусилля побратимів допомогти товаришу, життя молодшого сержанта 57-ої мотопіхотної бригади Збройних Сил України жорстоко обірвалося.

7 лютого, до будинку у Казавчині, де разом з батьками жив Ігор, прийшли сотні людей, щоб попрощатись і провести його в останню путь.

Інші статті

Всі статті