Безробітні Кіровоградщини можуть отримати професію швачки у Рівному

  • 336

Фото без опису

 

Швачка – одна з найдавніших професій, яка докорінно змінилася в процесі науково-технічного прогресу. Зараз ця професія найбільш поширена в швейному та трикотажному виробництві. Працюють швачки на швейних фабриках, у цехах текстильних підприємств, на фабриках індивідуального пошиття одягу, які розташовані в кожному регіоні країни.

Станом на 25 серпня 2021 року швейні підприємства області потребують близько 15 швачок.

Якщо Вас зацікавила запропонована вакансія, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію.

У вересні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «Швачка». Навчання розпочинається з 01 вересня поточного року, термін навчання – 3 міс.

Умови направлення на навчання:

  • повна/базова загальна середня  освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou

 

Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi