ВІДЗНАЧИЛИ ЮВІЛЕЙ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

  • 400

Фото без опису

У вівторок в місті Гайвороні відзначили 30-річчя Незалежності України! Розпочалося дійство вранці на площі Шевченка біля ЦКіД зі святкових урочистостей і онлайн-виконання гімну для встановлення національного рекорду. Продовжилось святкування на стадіоні «Прибужець». Тут для жителів громади було організовано низку виставок майстрів художньо-прикладного мистецтва, майстер-класів. Любителі футболу насолоджувались матчем між гайворонським «Гранітом» та Благовіщенським «Олімпом», в якому перемогу здобули гості. Змагались у вправності володіння м’ячем і юні баскетболісти БК «Гайворон» зі своїми батьками. В результаті перемогла дружба і гарний настрій. Для дітей Центром дитячої та юнацької творчості була організована яскрава розважальна програма з різноманітними конкурсами, вікторинами і подарунками. Виграти подарунки можна було і в святковій лотереї, організованій міською владою. Аматори сцени Центру культури і дозвілля міської ради дарували гостям свята кращі зразки української сучасної пісні. Фіналом свята став перегляд кінофільму просто неба.

Гайворонська міська рада, як організатор святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України, висловлює подяку за творчий неспокій, громадську активність, за щирість та талант, працівникам відділу культури, туризму та культурної спадщини,  комунальним закладам: «Центр культури і дозвілля», «Гайворонська міська публічна бібліотека» та їх філіям, «Гайворонський краєзнавчий музей» , а також "Центр дитячої та юнацької творчості".

Хочеться сказати добре слово  і про аматорів народної самодіяльності Гайворонської міської територіальної громади, які дарували жителям громади свій талант абсолютно безкорисливо, тому що виходять на сцену за покликом серця. Віддають часточку свого тепла, гріють душу глядачам. Слова вдячності Вам за наше підростаюче покоління, яке ви заохочуєте  до сцени, до участі в концертах. Безперечно, Ваша праця заслуговує найкращих слів подяки і шани.

Дякуємо організаторам та учасникам спортивних заходів на міському стадіоні, а саме: очільникам Центру патріотичного виховання Іщуку Сергію та Трачуку Анатолію, тренеру з традиційного карате Сидоровій Галині, голові громадської організації БК «Гайворон» Сергію Малюті та тренеру  баскетбольного клубу ДЮСШ Олександру Дятленку, голові міжобласної футбольної ліги  Сахарному Володимиру. За спонсорську допомогу в організації футбольного матчу висловлюємо подяку Думанському Володимиру.

За наведення чистоти і порядку по вулицях до і після святкових заходів дякуємо працівникам комунального підприємства «Гайворонський комунальник».

Міська рада дякує жителям та гостям громади, що прийшли на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю. Особлива вдячність хлопцям, які захищають наш мир і спокій на Сході України, завдяки яким ми мали змогу організувати і провести свято.