СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ: ГАЙВОРОНСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ВСТАНОВЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО РЕКОРДУ

  • 469

Фото без опису

Сьогодні Гайворонська громада і вся Україна відзначають 30-річчя незалежності. З цієї нагоди на площі Шевченка в місті відбулись урочисті заходи. Зі святом жителів громади привітав перший заступник міського голови Ігор Ковердяга. Пісенні вітання дарували аматори сцени Центру культури і дозвілля.

З нагоди свята, за сумлінну працю, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток громади, активну громадську позицію грамоти обласної та міської ради було вручено Почесному громадянину міста Гайворона Олександру Жуку, депутату міської ради Анатолію Запорожцю, керівнику ЦКіД міської ради Сергію Загарію, бухгалтеру міської ради Вірі Тугушевій, голові БК «Гайворон» Сергію Малюті та ін..

Насамкінець урочистостей жителі та гості громади долучились до проєкту «Наймасовіше онлайн-виконання державного Гімну України», яке ініціювала Кіровоградська ОДА на чолі з головою Марією Чорною. Загалом долучилися до проєкту 5366 жителів. З 49 громад – 4891 виконавець, 475 – з Кропивницького. Онлайн-трансляція рекорду здійснювалася на платформі ZOOM з більшості громад області, в тому числі і з Гайворонської.

Рекорд було зафіксовано керівником Національного реєстру рекордів і відповідний документ вручено голові ОДА Марії Чорній. Вона у свою чергу подякувала усім жителям області за участь у проєкті та закликала і надалі єднатися для досягнення нових перемог.

Святкування 30-річчя Незалежності України в Гайвороні продовжиться на стадіоні «Прибужець» з 14:00 год.