ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ ВАС З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

  • 583

Фото без опису

Вже рівно три десятиліття ми маємо свою історію – історію незалежної України. 1991 рік став поворотною віхою для нашої держави.  Актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. У цей доленосний день втілилася  віковічна мрія багатьох поколінь українців, їхнє прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності. Наша держава і сьогодні виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє. У серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та їхати на війну. Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора. 

День Незалежності України - це не просто дата.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Вірю, що єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави.

З нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі!

 

Міський голова         Роман ВОЛУЙКО