СВЯТКУЄМО ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА

  • 797

Сьогодні, 23 серпня, в День державного прапора України в Гайвороні на площі Шевченка відбулись святкові урочистості.

Жителів громади, які зібрались на площі, зі святом від імені міської ради та міського голови Романа Волуйка привітала заступник міського голови Юлія Пошенко. Тематичними піснями національно-патріотичного змісту гостей вітали творчі працівники Центру культури і дозвілля та молодь. Почесне право підняти Державний прапор України, найвищу національну святиню, було доручено військовослужбовцям, учасникам АТО Івану Свічинському та Артему Борлюкало.

Пам’ять героїв-гайворонців, які загинули у боротьбі за мир на сході України було вшановано хвилиною мовчання. В знак шани до меморіалів полеглим учасникам АТО, героям-визволителям у Другій Світовій війні, Тарасу Шевченку було покладено квіти.

Продовжилось свято патріотичним велопробігом вулицями міста за участі жителів громади різного віку та спільним фото біля одного з символів Гайворона - вузькоколійного паротягу «МТ-202», що на площі Заводській.

Уже завтра, 24 серпня, в місті відбудеться урочисте святкування 30-річчя незалежності, а сьогодні на стадіоні «Прибужець» буде організовано кінопоказ просто неба фільму «Кіборги». Початок о 20:00 год.