ОГОЛОШЕНО КОНКУРС

  • 669

 Фото без опису

 

Виконавчий комітет Гайворонської міської ради   на підставі рішення виконкому від 22 червня  2021 року № 120 «Про проведення конкурсу  на право вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території с.Хащувате Хащуватського старостинського округу Гайворонської міської ради»   оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів для суб`єктів підприємницької діяльності та мешканців с.Хащувате Хащуватського старостинсього округу Гайворонської міської ради

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про відходи», постанов Кабінету Міністрів України № 1070 від 10.12.2008р. «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та № 1173 від 16.11.2011р. «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів».

Найменування, місце знаходження організатора конкурсу:
Виконавчий комітет Гайворонської міської ради, 26300, Кіровоградська область, Голованівський район, м.Гайворон, пл.Героїів Майдану, 5.

 

Підстава для проведення конкурсу:

 

Стаття 35-1 Закону України «Про відходи»,  Рішення виконавчого комітету Гайворонської міської ради від 22 червня  2021 року  № 120 «Про проведення конкурсу  на право вивезення та захоронення твердих побутових відходів на території с.Хащувате Хащуватського старостинського округу Гайворонської міської ради».

Місце і час проведення конкурсу: конкурс відбудеться 10 вересня  2021 року о 10:00 год. за адресою: Кіровоградська область, Голованівський район, м.Гайворон, пл.Героїів Майдану, 5, актова зала

Ознайомитися з умовами конкурсу та отримати конкурсну документацію можна за адресою: 26300, м. Гайворон, Гайворонська міська рада, каб. № 15, тел. 097 332 8843   

Конкурсна  документація  видається  безоплатно.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

- наявність матеріально-технічної бази;

- вартість послуг;

- досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: в межах с.Хащувате Хащуватського старостинського округу Гайворонської міської ради.

Характеристика об`єктів утворення побутових відходів:

- багатоквартирні житлові будинки.

- житлові будинки приватної форми власності.

- підприємства, установи та організації.

Чисельність населення – 1802 чол.

Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об`єктів поводження з побутовими відходами: полігон твердих побутових відходів на території с.Хащувате Хащуватського старостинського округу Гайворонської міської ради, площею 2,4 га. Місцезнаходження об`єкту: с.Хащувате.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсні пропозиції подаються за адресою: 26300, Кіровоградська область,                                     м. Гайворон, пл.Героїв Майдану, 5 каб. №15.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 7 вересня 2021 р. до 17:00 год.

Увага! Зазначені конкурсні пропозиції учасниками конкурсу повинні надаватися у конвертах, заклеєних та скріплених печаткою з підписом уповноваженої на подання документів особи або безпосередньо керівника організації, що бажає взяти участь у конкурсі особисто  або поштою.

Міськвиконком.