ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ

  • 292

Фото без опису

 

Відповідно до частини 2 статті 68 Закону України "Про освіту", статей 13, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування України" пункту 5 постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики", Положення про консультації з громадськістю та заінтересованими сторонами у Гайворонській міській раді, затвердженого рішенням Гайворонської міської ради від 30 грудня 2020 року № 117.

Гайворонська міська рада повідомляє, що відповідно до розпорядження міського голови від 23 липня 2021 року №111-р "Про проведення громадського обговорення щодо реорганізації Червоненського закладу дошкільної освіти "Сонечко" міської ради шляхом приєднання до Червоненської філії Комунального закладу "Хащуватський ліцей" Гайворонської міської ради" за ініціативою відділу освіти, молоді та спорту міської ради заплановане проведення громадських обговорень.

Члени громади можуть ознайомитись з матеріалами громадських обговорень у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту міської ради за адресою: 26300, вул.Василя Стуса, 30, м. Гайворон, Кіровоградська область в робочі дні до
22 серпня 2021 року або на офіційному веб-сайті міської ради за посиланням: https://haivoron-miskrada.gov.ua .

Пропозиції та зауваження щодо предмету громадських обговорень приймаються відділом освіти, молоді та спорту міської ради за адресою: 26300, вул. Василя Стуса, 30, м. Гайворон, Кіровоградська область, або на електронну скриньку: vohayvoron@ukr.net.

Строк та прядок подання пропозицій та зауважень - до 15.00 години 23 серпня 2021 року.

Пропозиції та зауваження, надані відділу освіти, молоді та спорту міської ради після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Особі для реєстрації учасником громадських обговорень необхідно мати з собою паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу з підтвердженням реєстрації на території Гайворонської міської територіальної громади.

В разі виникнення додаткових запитань щодо громадських обговорень отримати додаткову інформацію  можна за нижченаведеною адресою:

26300, вул. Василя Стуса, 30, м. Гайворон, Кіровоградська область, або за телефоном 0 5254 5 03 08.