Моя земля –  це незалежна Україна

  • 845

Фото без опису

24 серпня Україна святкуватиме 30 років своєї незалежності. Це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє. До цієї дати працівники КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека» спільно з партнерами Гайворонським бюро безоплатної правової допомоги провели годину цікавих відкриттів «Моя земля – це незалежна Україна» для дітей, які відпочивають в оздоровчому таборі «Чайка».

Зав. відділом обслуговування бібліотеки - Оксана Березовська та  начальник Гайворонського бюро БПД – Максим Гайдей ознайомили дітей з історією становлення незалежності нашої держави, провели  правовий брей-ринг «Мої права та обов'язки в Україні». Діти брали участь у пізнавальній грі «Хай квітне щаслива моя Україна», де складали з пелюстків квітку народних символів та оберегів України, фото-вікторині «Це моя Україна» учасники оформлювали колаж державних символів та обговорювали їх.

По завершенню заходу діти створили плакат «Мій відбиток на рідній землі» та залишили свої побажання і привітання для нашої неньки України, а також кожен відпочиваючий отримав в подарунок призи за участь у конкурсах та патріотичну стручку-браслет на згадку.