ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ДО ПРОЕКТУ «ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН м.ГАЙВОРОН КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

  • 640

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою отримання та врахування зауважень і пропозицій громадськості, на офіційному веб-сайті Гайворонської міської ради (https://haivoron-miskrada.gov.ua/) в розділі «Містобудівна документація», підрозділі «м.Гайворон», оприлюднено Звіт про стратегічну екологічну оцінку до проекту «Генеральний план м.Гайворон Кіровоградської області»  (далі – Звіт про СЕО).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування -Гайворонська міська рада

Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку і строки здійснення процедури - з 9 серпня 2021р. до 10 вересня 2021р;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень та пропозицій):

- громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції із зазначенням прізвища, ім’я, по-батькові, місця проживання, особистого підпису. Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення громадських слухань (у разі проведення) - не плануються.

г) орган, де можна ознайомитись з пояснювальною запискою до розділу «Стратегічна екологічна оцінка» проекту «Генеральний план м.Гайворон Кіровограської області»  (Звіт про СЕО), поштова та електронна адреси, строки подання  зауважень і пропозицій: Гайворонська міська рада, 26300, площа Героїв Майдану, 5, м.Гайворон, Кіровоградської області.

  тел. +38(05254) 5-03-08, моб.тел. 0674772215, e-mailhaivoron_miskrada@i.ua.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Строк подання пропозицій та зауважень – до 10 вересня 2021р. включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку не розглядаються.

Розробник звіту про стратегічну екологічну оцінку: ДП УДНДІПМ „ДІПРОМІСТО” імені Ю.М.Білоконя, м.Київ

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

- Департамент екології, природних ресурсів т паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської обласної державної адміністрації 25006, м. Кропивницький, вул. Віктора Чміленка 84/37, тел./ факс (0522) 32-08-53, e-mail: public@ekolog.kr-admin.gov.ua.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування відсутня.