Перевірка та надання консультацій спеціалістами Кіровоградського обласного центру соціальних служб

  • 443

22 липня 2021 року заступником директора Кіровоградського обласного центру соціальних служб Оленою КОВАЛЕНКО в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту здійснено відвідування 2 патронатних сімей (Цирук Юлії Олександрівни (с.Хащувате) та Шендеровського Григорія Васильовича(м.Гайворон), які функціонують на території Гайворонської міської ради.

В ході роботи в патронатних сім’ях надана методична допомога з приводу функціонування патронатних сімей, виховання дітей в даних сім’ях та надана підтримка щодо запобігання емоційному вигорянню патронатних вихователів.

Також спеціалістами Кіровоградського обласного центру соціальних служб в рамках роботи Мобільного консультаційного пункту спільно з фахівцями із соціальної роботи комунального закладу «Гайворонський міський центр соціальних служб» здійснено відвідування сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах с. Бандурове Гайворонської міської ради.

Виїзд було здійснено з метою перевірки умов проживання сімей, вчасного виявлення існуючих проблем та своєчасної допомоги в їх розв’язанні.

У ході відвідувань з членами сімей проведено роботу щодо ведення здорового способу життя, шляхів подолання конфліктів, формування навичок відповідального батьківства , попередження вчинення жорстокого поводження та дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання.

Інші статті

Всі статті