РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В ГРОМАДІ

  • 437

Фото без опису

20 липня в Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті було проведено нараду з питань розвитку туристичного та інвестиційного потенціалу Кіровоградської області, яку відкрила Марія Чорна. На нараді були присутні працівники відділу культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської міської ради. Також була презентована програма «Мандруй Кіровоградщиною». Увага присутніх була акцентована не лише на важливості розробки туристичних магнітів громад, а і їх презентації Україні.

Фото без опису«Знайти та нанести на мапу туристичні магніти – це дуже важливий, але перший етап. Кожен об’єкт має бути паспортизований та описаний з точки зору туристичного потенціалу, очікуваного економічного ефекту та перспектив для розвитку громади. Сьогодні всі області України борються за туристів. І для того, щоб люди з грошима до нас поїхали, ми маємо бути найкреативнішими, найцікавішими, використовувати неочевидні підходи. І тоді ми отримаємо максимальне потрапляння в цільову аудиторію людей, які готові платити за щось нове та цікаве. І тоді вся та робота, яку ми проводимо, отримає сенс», зазначила Марія Чорна.

Фото без опису

Працівниками відділу культури розпочата робота по реалізації заходів, запропонованих головою Кіровоградської ОДА. Ними вже обрано близько 30 локацій, що стануть туристичними «магнітами». Ознайомитися з пам’ятками культурної спадщини ви можете на офіційному сайті Гайворонської міської територіальної громади у вкладці «Туризм».