СПОРТИВНА ГРОМАДА

  • 591

Фото без опису

У Вінниці завершився чемпіонат України з марафону пам'яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка. Веслувальники змагалися за медалі в 21-й дисципліні на дистанціях від 3,4 км до 29,8 км. Валерій Рябов, як завжди, влаштував "фурор", ставши триразовим чемпіоном України з марафону-2021. Він завоював вищі нагороди в короткому марафоні серед чоловіків (3,4 км), а також на двох довгих дистанціях – в одиночці серед молоді (26,2 км) та в двійці серед чоловіків (29,8 км, з Олександром Чехмістренком з Енергодару). Таким чином, триразовий чемпіон подолав за три дні 59,4 км. П'ять років поспіль Валерій виборює перші місця, тож став одинадцятикратним чемпіоном України з марафону.

Дівчата також виступили вдало:
- Шляховська Оля виборола бронзу в каное-одиночці на дистанції 15,4 км з 3-ма перебіжками, а на дистанції 3,4 км з 2-ма перебіжками - 4 місце:
- Аліна Молдованова, для якої тільки розпочалися марафонські дистанції, зайняла 5 місце на дистанції 11,8 км з 3-ма перебіжками.

Марафон з веслування - це не тільки робота на воді, а ще й перебіжки (300м)  з човном і веслом (в залежності від дистанції визначається кількість перебіжок, від 2 до 7). Незважаючи на страшенну спеку, наші спортсмени виступили дуже вдало, додавши до медальної скарбниці Кіровоградщини 4 медалі. Попереду чемпіонат світу, який відбудеться в Румунії. Дорогі спортсмени, щиро бажаємо вам блискавичного успіху, впевненості та віри у власні сили.