Ми за здоровий спосіб життя!

  • 583

Фото без опису

15 липня бібліотекар КЗ «Гайворонська міська публічна бібліотека» Гайворонської міської ради - Собко А.С. спільно з лікарем-наркологом  КМП «ЦМЛ» ГМР -  Мельник Л.О. завітали до дітей, які відпочивають в оздоровчому таборі «Чайка». З малечою та підлітками була проведена інформаційно-пізнавальна бесіда «Ми за здоровий спосіб життя!». 
         Учасники бесіди дізналися, що здоров’я людини – питання  досить актуальне для всіх часів і народів. Здоровий спосіб життя є важливим фактором, що сприяє підтримці фізичного і психічного добробуту, збільшенню тривалості активного життя людини. Головне, щоб сама людина захотіла залишатися здоровою, активною і незалежною. Здоров’я можна поліпшити шляхом зміни способу повсякденного життя, і зробити це, як говорить прислів’я, «ніколи не пізно».
Під час заходу діти приймали участь у групових іграх, розгадували кросворди, кожен учасник висловлював свою точку зору щодо здорового способу  життя, а також оформили інформаційний плакат-пам’ятку здоров’я.
На завершення заходу Лариса Мельник та Алла Собко побажали всім присутнім здоров’я, здійснення мрій та гарного відпочинку, діти отримали інформаційні буклети про здоровий спосіб життя.
Фото без описуФото без опису